Forum

_______________________________________________________________________

Bine ati venit in sectiunea de Intrebari si raspunsuri, structurata pe doua categorii principale:

_______________________________________________________________________

Orice vizitator al site-ului poate vizualiza subiectele publicate pe forum, insa doar utilizatorii inregistrati pot publica si urmari subiecte.

Ca utilizator inregistrat, puteti nu doar sa publicati noi subiecte, puteti de asemenea sa atasati fisiere acestora (maximum 512 KB) si puteti urmari subiectele de interes create de alti utilizatori, apasand butonul Subscribe disponibil pentru fiecare subiect (topic).

Pentru fiecare subiect (topic) pe care il creati, puteti bifa optiunea Notify me of follow-up replies via email, astfel incat sa fiti notificat pe e-mail atunci cand un utilizator (admin sau alt utilizator inregistrat) raspunde subiectului (intrebare) publicat.

Pentru a va inregistra ca utilizator pe acest site, apasati butonul Inregistrare si se va deschide o noua pagina, unde veti fi invitat sa va alegeti un nume de utilizator si sa inscrieti o adresa de e-mail valida.

Veti primi pe e-mail link-ul de modificare a parolei generate automat. Puteti inchide pagina de inregistrare, dupa ce ati finalizat procedura de inregistrare.

Reveniti in pagina initiala, apasati Log in si introduceti datele de logare.

Gata!

_______________________________________________________________________

Puteti naviga in forumuri, publica sau urmari subiecte favorite si va puteti modifica oricand setarile de utilizator (ATENTIE! In afara de numele de utilizator), utilizand optiunile disponibile atunci cand dati click pe numele de utilizator.

Ati uitat parola de logare? Nicio problema, apasati link-ul Parola pierduta (Lost password) si urmati instructiunile de resetare a parolei primite pe e-mail.

Ne rezervam dreptul de a modera discutiile de pe forum, astfel incat sa furnizam continut util si sa mentinem un standard de comunicare adecvat.

Scrieti-ne pe adresa forum@eticsolutions.ro, pentru orice nelamuriri sau probleme tehnice sesizate pe forum si va multumim de asemenea anticipat pentru pareri si sugestii de imbunatatire.

DESCLAIMER!

  1. Aceasta nu este o pagina oficiala apartinand producatorului soft-ului, prin urmare va rugam sa tineti cont ca raspunsurile de pe forum nu reprezinta raspunsuri oficiale si trebuie tratate ca atare.
  2. R&I Etic Solutions se preocupa de confidentialitatea datelor dumneavoastra, e-mailul cu care v-ati inregistrat pe acest site NU este public si este necesar doar pentru a va putea inregistra si urmari subiectele de pe forum. De asemenea, raspunderea pentru confidentialitatea datelor din fisierele pe care le atasati va apartine in intregime, chiar daca moderatorii acestui forum verifica si anonimizeaza pe cat posibil orice date care pot parea cu caracter confidential.
  3. Vizitatorii (utilizatori neinregistrati) NU au acces la fisiere atasate subiectelor publicate pe forum, cu toate acestea, orice utilizator inregistrat poate descarca si vizualiza fisierele atasate. Va sugeram, prin urmare, imperativ, sa NU atasati fisiere de lucru utilizate in activitatea profesionala, ci sa construiti fisiere exemplu pe care sa adresati intrebarile dumneavoastra punctuale.

_______________________________________________________________________

Navigare placuta!

Echipa E&I ETIC SOLUTIONS

Posted in

Categorii