Revista presei HR – 12 noiembrie 2015

revista presei HRBancile angajeaza, tot bancile concediaza, un nou hub de afaceri in Bucuresti, se cauta IT-isti pe bani multi si interni pe gratis. Ai terminat facultatea cu mai putin de 8.50? Atunci BNR nu te vrea!

Oportunitati

De pe profit.ro aflam ca producatorul american de software Crossover vrea sa deschida o subsidiara in Romania, anul viitor, si doreste sa recruteze cel putin 1000 de oameni de pe piata locala, in principal pentru pozitii de arhitecti software, manageri de proiect si experti financiari. Pentru pozitii specializate, compensatiile financiare pot ajunge la 8000 de dolari pe luna.

Dailybusiness.ro scrie despre lansarea a doua noi spatii de afaceri in Bucuresti pentru tinerii antreprenori (pe Blvd. Balcescu si pe str. Praporgescu), reunite sub marca Ingenious Hub, proiect realizat cu fonduri nerambursabile. Pornind de la un pachet minim de 245 de ron pe luna, tinerii care vor sa isi inceapa o afacere sau se afla la inceputul carierei antreprenoriale beneficiaza de un numar de ore de acces in hub pe luna (de la 25 de ore), precum si de alte facilitati (printare, acces la echipamente de birotica, servicii de contabilitate).

Angajari

Se cauta profesionisti la Banca Nationala pentru a ocupa una dintre cele sase pozitii vacante de referent specialitate, o conditie fiind aceea de a fi licentiat in stiinte economice (cu cel putin media 8,5). Astazi este ultima zi cand candidatii pot trimite documentele necesare inscrierii in concurs! Detalii in Ziarul Financiar.

Si Raiffeisen Bank angajeaza, scrie paginadebanci.ro. Printre criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca un candidat de succes pentru pozitia de ofiter investigatii carduri se regaseste experienta de minim  5 ani in sectorul carduri.

Elle Romania cauta interni (este vorba despre internship neplatit), conform anuntului postat pe pagina de facebook a companiei

Concedieri

O veste proasta pentru angajatii Unicredit SpA primim via capital.ro. Banca ar avea in vedere concedierea a circa 18000 de angajati pana in 2018 (circa 16% din numarul actual de angajati). Concedierile, parte a unui plan strategic de reorganizare, vor avea loc in diviziile de corporate si la bancile comerciale din Europa Centrala si de Est, mai titreaza revista Capital.

People on the move

Mirela Popescu, fost HR Business Partner al retelei private de sanatate Regina Maria, este noul Director de Resurse Umane al Secom, scrie profit.ro. Secom este o companie privata cu circa 150 de angajati, specializata in importul si comercializarea de produse de sanatate si frumusete.

Posted in Revista presei HR Tagged with: , , ,

Leave a Reply

Categorii

Like us on Facebook