Inregistrare utilizator nou

Introduceti mai jos un nume de utilizator si adresa de e-mail cu care doriti sa va inregistrati pe forum. Tineti cont ca nu mai puteti modifica ulterior numele de utilizator.

Apasati butonul Register.

Veti primi in cateva clipe pe e-mail link-ul de setare a parolei dumneavoastra.

Prin apasarea butonului Register, confirmati faptul ca ati citit si inteles Termenii si conditiile de mai jos.

TERMENI SI CONDITII

  1. Aceasta este o pagina apartinand companiei R&I ETIC SOLUTIONS si nu o pagina oficiala apartinand producatorului soft-ului, prin urmare va rugam sa tineti cont ca raspunsurile de pe forum nu reprezinta raspunsuri oficiale si trebuie tratate ca atare.
  2. R&I ETIC SOLUTIONS isi rezerva dreptul de a modera discutiile de pe paginile de web pe care le detine, de a deschide, modifica sau inchide in orice moment si fara notificare subiectele publicate pe forum.
  3. Ca utilizator inregistrat, sunteti de acord ca orice informatie pe care o publicati pe acest website sa fie stocata in baza de date, inclusiv datele dumneavoastra de utilizator. Aceste informatii nu vor fi dezvaluite niciunei terte parti, fara consimtamantul dumneavoastra expres.
  4. R&I Etic Solutions se preocupa de confidentialitatea datelor dumneavoastra, e-mailul cu care v-ati inregistrat pe acest site NU este public si este necesar doar pentru a va putea inregistra si urmari subiectele de pe forum. De asemenea, raspunderea pentru confidentialitatea datelor din fisierele pe care le atasati va apartine in intregime, chiar daca moderatorii acestui forum verifica si anonimizeaza pe cat posibil orice date care pot parea cu caracter confidential.
  5. Ca utilizator inregistrat, sunteti de acord sa nu scrieti niciun material abuziv, obscen, calomnios sau orice alt material care nu respecta legislatia aplicabila in vigoare din tara dumneavoastra, din tara unde “eticsolutions.ro” este gazduit sau legislatia internationala. Nerespectarea acestor prevederi poate duce la stergerea fara notificare a utilizatorului din baza noastra de date.
  6. Vizitatorii (utilizatori neinregistrati) NU au acces la fisiere atasate subiectelor publicate pe forum, cu toate acestea, orice utilizator inregistrat poate descarca si vizualiza fisierele atasate. Va sugeram, prin urmare, imperativ, sa NU atasati fisiere de lucru utilizate in activitatea profesionala, ci sa construiti fisiere exemplu pe care sa adresati intrebarile dumneavoastra punctuale.
  7. Puteti solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra de utilizator inregistrat, trimitand un e-mail cu subiectul Stergere utilizator pe adresa de e-mail forum@eticsolutions.ro.

Categorii